About

In mijn fotografie zet ik vraagtekens bij het vasthouden aan dagelijkse routines en normatief gedrag in Nederland. Dit alledaagse wordt goed uitgedrukt in het motto ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. Iets dat voor mijn leven zeker niet geldt.

 

Maar waarom wil ik meer dan alleen een dagelijks bestaan? En wat wil ik dan precies? Fotografie is een manier om dit voor mezelf te kunnen onderzoeken op documentaire wijze. Door middel van het intuïtief fotograferen van mijn visie op de werkelijkheid, onderbouwd met found footage en vanuit theorie, schets ik een antwoord op deze vragen. Naast het vinden van antwoorden voor mezelf wil ik ook anderen aan het denken zetten met deze vragen, en ze met een nieuwe blik laten kijken naar de zin van het leven. Want is een beetje gekkigheid niet leuker dan altijd maar normaal?

Mijn kritische blik op routine, gedreven vanuit een jeugdige drang naar rebellie en vernieuwing, uit zich in een verzameling van film, fotografie en tekst, waarin een fascinatie voor filosofie en psychologie worden vertaald naar beeld.

 

Klik hier om mijn C.V. te bekijken